Vill sova så det snabbt blir morgon

Snart är det dags! Inte alls långt kvar nu, snart drar jag och mammi iväg till Lanzarote! Nu håller jag på med nästan det viktigaste som behövs fixas innan planet går, ipoden! Jag har tankat ner 5 nya skivor som ska in i den, yes va gött det är med ny musik! :D

Det ska bli så himmelskt skönt att komma iväg och jag ska njuta av det varje sekund som går. Jag kan inte tänka mig hur jag skulle orkat fortsätta om den här resan inte var planerad, allt hänger på der här. Jag måste komma bort...
Om det är något som jag kommer sakna så är det bloggen! :D
Men jag får önska er ett trevligt lov så hörs vi om en vecka.
Puss och kram skumbanan

Ska man vara fin får man lida pin

Jag är så duktig som valt till Spanska! Tänk alla lediga eftermiddagar jag går miste om bara för att kunna prata spanska, men jag tycker det är värt det. Jag ska ju ut och resa efter skolan och sen kanske till och med jobba utomlands. Och jag kommer ju lära mig mycket spanska nästa vecka också, när jag är i Lanzarote där dom snackar spanska, jag kan babbla lite med spanjorerna! :D 

När jag slutat så kommer "för att vara fin får man lida pin" verkligen stämma in på mig. Maja ska cykla hem till mig och så ska vi vaxa oss, fy sjutton! Jag har velat balla ur flera gången men Maja är stark hon! ;D
Aja vi får se hur detta slutar...

Låt tiden rulla, snart stoppar jag den

Hej hopp
Tänk så mycket jag har att göra, men jag planerar faktiskt bra! Om jag lärt mig något på kunskaps så måste det väl vara just att planera.
Tagg tagg tagg, tagg!


The Fray, You found me

Världens bästa låt (för tillfället)



Nu måste jag plugga!

Proffs-Fotografen själv

Godkväll sega bloggen!
Fy sjutton va segt det ska gå då när man bara vill lägga in ett litet fjuttigt inlägg. Det är då förklaringen till varför jag inte uppdaterat under dagen. Eller nej, jag har faktiskt sakta men säkert börjat tröttna på o blogga. Visst jag tycker det är kul men jag måste ju liksom förstå verkligheten, jag har inte flera läsare som diggar den hårt! Därför ska jag nu börja med att lägga in inlägg bara lite då och då, tror jag.
Jag vet att det är väldigt fult och dumt av mig att säga så här, men jag är ärlig så är det bara. Men kom ihåg att jag ändrar åsikt från dag till dag så imorgon är jag säkert super taggad för att blogga igen!

Men istället för att skriva om mittt ilandsproblem kan jag ju nämna lite vettigt istället.
Igår var jag och mammsen på en promenad i Bredäng då jag tog med mig kemeran och lekte fortograf. Jag leker fortfarande eftersom jag lägger in bilderna här och tycker jag är bäst i världen på att ta kort! Haha nej ta detta med en nypa salt, snälla!

 

Blogg-propp på helger

Då var man hemma igen då. Just nu sitter jag med blöta jeans shorts på mig, jag gör ett tappert försök till att få dom att sitta lite lösare. Snart ska jag käka upp tårt-resterna mormor skickade med oss och till det blir den en kopp Chai-latte, det var grymt länge sen.

Imorgon blir det en ny vecka som också kommer ge mig mycket mer inspiration till att blogga. Jag får sån blogg-propp på helgerna, då har jag inget vettigt alls att nämna känns det som.
Aja, puss så hörs vi imorgon (om jag inte lägger in något mer inlägg idag förstås)

Lady Gaga, Paparazzi VMA uppträdandet

Jag sa förut att jag skulle lägga in videon på Lady Gagas Paparazzi uppträdande på Mtv VMA. Jag kollade nyss på YouTube om det kommit in något klipp på det men jag hittade inget, bara en där man kan lyssna på uppträdandet. Så därför lägger jag in det här, för jag tycker hon gjorde den jätte bra! Men det var grymt mycket bättre när man såg henne också.



Grattis mamma!

Godmorgon! Ännu en morgon i Stockholm, lovely.
Ni ska bara se min statistik, den går hit den gåt dit den går runt en liten bit och den startar på en kick det är en makalös manick! 
Idag fyller min söta mamma 48 år, men ser ut som 40! Det var hela poängen med den här resan till mormor att vi skulle fira mamma idag. Så senare kommer familjen Bart och joinar kalaset.

Jag vet att det blev en bild på henne igår också men idag måste jag ju lägga in en, hon fyller ju ändå år!

 

Inte mycket på hjärtat

Vad gör jag nu för tiden? Varför hör jag aldrig av mig? Det var alldeles för länge sen jag bloggade! Eller 4 timmar, ojoj vilken katastrof! Jag sitter och kikar lite på Körslaget, min favorit här är Caroline och det är inte bara för att hon har samma namn som mig, eller jo självklart är det de! Haha nej hon är ju kanon skön, som jag? Haha ;D


Cup Cakes

Booli Booli
Nu är jag hemma (hos mormor) igen efter en dag i Stockholmcity med mamma. Hem med mig fick jag en ny tröja från monki och ett par stövlar från din sko, riktigt nöjd är jag! Det blev en mycket trevlig dag men tyvär så ploppade kameran fram endast när vi tog en paus med var sin muffin från American Cup Cake.




PS: Cup Cakesen var inte alls lika goda som jag förväntat mig!


Bloggen har blivit en receptbok

Godmorgon! Va mysigt det är att vakna upp här i Stockholm, till skillnad från i Västerås. Det första jag gjorde var att bädda både min o mammas säng och sen in på toan och sminka mig, hurtigt! Jag trodde inte jag skulle ha tid till att starta datorn men mamma skulle visst färga håret så nu får jag vänta ett tag innan vi kan åka tunnelbanan ner på stan. Men lika bra det, då hinner jag checka bloggen lite och hålla den uppdaterad!

Något jag inte orkade säga igår var det att jag bytt namn på lite saker här i bloggen. När man vill skicka en kommentar nu så klickar man istället på "Give me some sugar". I menyn till höger har jag ändrat "Sök i bloggen" till "Ingredienser", "Nya inlägg" till "Nybakat", "Kategorier" till "Smakerna" och "Arkiv" till "Månaderna".
Det är vad som händer när man inte har något bättre för sig på en fredagkväll!

Jag skriver igen när jag kommit hem från shoppingen, så ska ni få se vad jag gjort utav dagen.
Puss och kram skumbanan

Ny Profilbild

Nämen tjena! Nu var Idol slut, ett mycket bra Idol. Det var ju Michael Jackson-tema och då kan ju ingenting gå snett. Men jag har faktiskt inte bara slappat framför Idol, jag har också fixat med bloggen. Som ni ser så har jag bytt Profilbilden, jag tröttnade på den andra och kände att den kanske var lite "fjortis"? Därför ger jag er nu ett varmt leende som kan skina upp hösten lite.

En sak som är värd att nämna är att om prick en vecka så är jag just nu i Lanzarote! Så de känns ju riktigt nice, det ska bli sjukt skönt att komma iväg. Men jag ska inte sitta här och göra er avundsjuka nu, det vore ju riktigt elakt. Dock är jag faktiskt duktig på det, varge gång jag ska resa iväg så tjatar jag om hur lång tid det är kvar tills jag åker, kanske något jag borde sluta med?

Men ni ska inte vara avundsjuka, jag är ju faktiskt här framför datorn och har det ganska långtråkigt hos mormor. Aya tagg till imorgon i Stockholmcity! Så nu ska jag snart sova, måste vara pigg och alert inför en heldag med kulheter.


Booli Booli


Hos mormor i Stockholm

Äntligen är det Fredag, efter en lång vecka med mycket besvär så är det äntligen helg! Därför är det så himla skönt att jag ska tillbringa helgen hos mormor i Stockholm och bara komma iväg från allt ett litet tag. Så nu sitter jag här och surfar på grannens nätverk.

Imorgon ska jag och mamma ner på stan och shoppa loss! Jag är grymt taggad och längtar till morgondagen. Vi ska också fika på American Cup Cakes där de har de grymt goda muffinsen som jag talat om, eller ska jag säga att jag predikat om dom?

Nu så är det fika dags, och jag ska för första gången smaka på mormors kaffe. Haha skumt att jag inte gjort det under alla mina år, men det är ju först nu som jag börjat dricka kaffe och kommit in i vuxenlivet. 
Vi hörs senare ikväll (jag kommer ju inte ha mycket annat för mig här hos mormor)
Kram


It's good to be back

Jag kommer då aldrig bli en stor bloggerska eftersom jag inte kan skriva när jag inte mår bra och inte är på humör. Det finns ju de som gillar att skriva om deras känslor när de mår på det viset men inte jag, jag tycker om att skriva glada saker som piggar upp andra (därav bloggens slogan "cheer up sad face"). Så nu ska jag cheera upp mitt sad face! Efter att ha pratat ut med Maja om vad som hänt så mår jag bättre och tycker då att det är dags att börja vara aktiv här i bloggen igen, för inte vill jag mista de få trogna läsarna jag har!

Bara för att detta inte ska bli ett uber-långt inlägg som inga kommer orka läsa så sätter jag punkt här.
Men direkt när jag klickat på publicera så ska jag börja på nästa inlägg då ni ska få lite updates!
Puss


100 inlägg

Åh herre! Internet, eller blogg.se iallafall är jävligt segt och det gör mig så himla irreterad! Jag vet inte hur länge jag fick vänta på att komma in här och kunna skriva ett nytt inlägg, fy fan!
Nog om det. Jag har just hört med mina bruttor från Kunskap om de har lust att gå på Fame på torsdag, jag är så jäkla biosugen och det vore verkligen skit mysigt att få träffa mina tjejer. Det tråkiga var att bara jag, Maja och Julia kunde och kanske Elina. Men det duger gott o väl, de andra får jag träffa någon annan gång, troligtvis över en fika.

En till sak jag tänkte nämna är att detta nu blir mitt 100:de inlägg! Wow, jag finner många saker att fira här i bloggen, men det är fett värt det! Nu har jag allt varit flitig, 100 inlägg på drygt en månad, en underbar start i bloggvärlden!

Jag gjorde nyss fruktsallad till mig och mamma, samma som igår bara för det var kanon gött! Jag tyckte vi förtjänade det eftersom vi just kommit hem från en liten promenad. Jo, vi skippade friskis, men en promenad kan man också få en liten stjärna i kanten för faktiskt! Jag ger gärna bort såna stjärnor, kanske inte så jätte bra varge gång...

Nu ska jag stänga den här otroligt sega datorn och koppla av framför Televisonen.
Vi hörs imorgon gott folk!
Kramar från mig

Vita skor

Idag på bussen påväg hem så kom jag på att jag glömt bort mina Adidas skor som jag köpte förra året. Det är ju verkligen dags för att plocka fram dom nu, snart är det ju faktiskt försent om det kommer snö nu i veckan som alla pratar om. När jag tog fram skorna märkte jag att jag har tre par vita skor som ser ungefär likadana ut, sån fantasi jag har när jag köper mina skor!
 

Michael Jackson, This is it

Hemma nu då! Efter en bra dag i skolan. Matte och idrotten var riktigt kul bägge två tycker jag, matten är faktiskt riktigt rolig! Haha. Nu ska jag börja med maten eftersom jag ska iväg och träna klockan halv åtta, ganska taggad för detta också!

Här är låten jag snacka om i morse med MJ. Jag tycker den var ganska tradig, inte alls som hans andra kanon låtar.


Micheal Jacksons nya låt

Godmorgon! Kolla vad jag hinner med den här måndags morgonen, ett morgon inlägg, Tjiho!
Har inte mycket att säga förutom att jag hörde Micheal Jacksons nya låt för första gången idag, This is it! Jag hörde inte så bra eftersom den gick på radion ute i köket och jag stod i badrummet och sminkade mig.
Tänkte att jag skulle söka upp den på You Tube och lägga ut den här i bloggen men jag hittade den inte, den har väl inte hunnit komma upp där än. Aya, så fort den är utlagd så kommer den in här på bloggen, promise!
Idag blir det matte och idrott i skolan, helt okej eftersom jag inte behöver släpa med mig datorn.
Vi hörs när jag kommit hem.
Ha en underbar dag!

God Natt

Jag lovade ett till inlägg för kvällen och här kommer det!
Det blev ingen Björn bröder eftersom internet är så jäkla segt idag. Istället kollar jag på en film på 3an och nu är det reklam.
Ville bara säga god natt!
Kram

Fruktsallad och film

Halo! Jag gjorde nyss världens godast fruktsallad! Den innehöll grönt äpple, banan, vindruvor, russin, vanilj yoghurt och kanel. Super gott! Och som grädde på moset skaffade jag mig en kopp kokos thé, mumma! Jag ska snart ta o fylla på koppen. Som söndagsfilm har jag tankat hem Björn bröder, as länge sen jag såg den mysiga filmen. Jag älskar barnfilmer och om jag får bestämma så blir det oftast något från Disney eller Pixar.

Om ni har tur så blir kommer det ytligare ett inlägg senare ikväll.
Hej så länge!

Enmånads firande

Woops! Jag glömde helt bort en sak.
Igår var det den 10 oktober, vilket betyder att jag bloggat i en månad!
Känns som jag hållt på mycket längre, vad det går sakta nu för tiden.
Aya, grattis bloggen!

Men nu är det på tok dags för mig att göra mig iordning, shit vad seg jag är idag! Det är så här det blir när man får för mycket sömn, inte bra inte bra...


Joshua Radin, Vegtable Car

Goddagens! Jag sitter fortfarande kvar här i sängen och kollar på Tv/sitter vid datorn. Jag ska börja fixa till mig nu för jag ska snart iväg med Mamma och storhandla, det blir kul om jag får välja vad vi ska köpa!
Innan jag sticker så lägger jag in den här otroligt sköna låten med Joshua Radin, Vegtable Car. Han sjunger om något som skulle kunna hända mig, eller har hänt för den delen, Haha. Enjoy!



Söndagsplaner

Så ja, nu kanske det är mer "Söndag" än i natt kl. 00.10?
Jag sov grymt länge idag för att ha gått o lagt mig hyfsat tidigt, ganska skönt faktiskt! Idag ska jag träna på friskis som var sjukt länge sen jag gjorde senast! Jag måste komma igång nu och bli fit for fight till Lanzarote på höstlovet!
Jag ska också hem till pappa och packa o städa... Inte så jätte roliga dagsplaner.

Jag ser att typ alla i min klass fått sina klassfoton, men inte jag! Så jävla frustrerande, jag som är så nyfiken! Haha


Tummen upp

Då var det Söndag då, väldigt tidig söndag. Känns helt okej och jag är rätt så taggad till nästa veckan.
Jag borde tala om att jag fått ännu ett besöksrekord på 70 pers, därav tummen upp på bilden! Jag visar också upp min nya vinterjacka, om jag nu ska behålla den...



Men jag som ville sova för några timmar sen tycker det är dags nu.
Ska nog lägga mig och lyssna på lite musik innan jag somnar in.
Dröm sött!


Blondaa diggar sitt skämt

Haha nu prackar jag på er en till video!
Jag har snott Blondaas videoinlägg men de är så jäkla kul!
Han är som mig, as garvar åt sina egna skämt! Hahaha :D

Tortyr spel!

Tja! Idag har jag fått besöksrekord, 50st!! Haha jävligt många för mig, kanske inte för Kissie eller Kenza ;D
Aja nu ska de firas med ett litet kul klipp från You Tube!
Det är som ett spel haha, testa! :D

En tripp ner på stan

God eftermiddag!
Vilket sjukt fint väder det är idag! Jag dissade bussen och cyklade ner till stan bara för det var så varmt och skönt.
På stan åt jag lunch med Maja på Donken (år sedan jag åt där sist!). Sen köpte jag mig också en ny röd vinterjacka för 2000. Är det ett bra pris för en vinterjacka? Mamma tyckte det var på tok för dyrt när jag visade upp den för henne! :S

Somnar jag efter skräckfilmen?



Snart sova men först skräckfilm. Kanske inte sova efter skräckfilm? :S
Lördag imorgon, får se vad som väntar.
Puss

Myskväll med Anna

Mums, det är gott med pizza! Jag beställde klassiker, viking utan lök o röd sås på sidan! Nu är jag hemma hos mamma med Anna, vi ska kolla på idol och käka chips med dipp!
Senare ska vi hem till pappa där jag ska starta min laptop o fixa till Annas blogg o kolla på Prom night. Nu ska vi vara uppe hela natten. Även om hon vill de eller inte!

Borta

Jag är spårlöst försvunnen!


Peter borta

Då var min bror borta, i 1 månad, både sorgligt och skönt. Får se vad det kommer luta åt i slutändan. Han ska till Malaysia den lyckosen!
Nu ska jag ta och sova, det är nog dags för det.
Vi hörs imorgon, puss

Vitamindryck

Mm, just det. Idag var det premiär för min första Vitamindryck.
Helt okej, fast beroende framkallande, oh yes!

Jag borde plugga

Jag är helt tom i hjärnan. Jag vette fan hur jag mår just nu. Därför tänkte jag skriva ett inlägg, för att få ut mina känslor. Eller nej, inte att jag ska sitta här o skriva exakt vad jag tänker på. Men att skriva vad jag borde göra och vad jag gör...
Egentligen borde jag sätta igång med powerpoint presentationen en gång för alla eftersom den ska vara klar imorgon. Istället gör jag allt annat än att jobba med den, och om jag inte har något att göra så hittar jag på något. Allt förutom att jobba med powerpint presentationen! Här har ni ett bevis, att jag skriver ett inlägg här i bloggen!

Vad ska jag börja med?

Cha Cha Bloggän! Sitter här i skolan o hänger o svänger.
Jag har skrivit klart min insändare om att vi ska få lyssna på Spotify, de flöt på riktigt bra! På förmiddagen gjorde vi en affish till ett band där jag valde U2, det knepiga var att vi inte fick ha med några bilder på affishen, hmm...
Jag lyssnar sönder på Kents nya låt Töntarna, jag har inte börjat gilla den än men det kommer nog!
Fick pannkakor till lunch bay the way, det var mums!

Spiller thé över datorn

Hoho! Hemma nu, efter en helt okej dag i skolan. Började 10 så det var nice. Eller jag fick ganska tråkigt hemma på morgonen eftersom jag är en sån jävla tidspessimist och går jämt upp sjukt mycket för tidigt. Och om ni då vill veta när jag gick upp så var det vid halv åtta, då hade jag drygt två timmar på mig innan bussen gick...

Jag kollade nyss på ett klipp i Dessies blogg. Det skulle föreställa Micheal Jacksons spöke och jag blev så skrajj att jag spillde ut min kopp med thé över datorn, lyckat!
Jag hoppas jag snart kan komma igång med powerpoint presentationen om min favoritstad, där jag skriver om Canberra (en stad jag inte visste fanns förens en vecka sen :S).
Senare ikväll blir det lite latjo med dans, suck bara att jag måste ta mig dit o hem själv nu när föräldrarna är bortresta.
Ciao!

Svengelska

Hemma igen. Efter skolan fikade jag med Julia, det var mysigt att catcha upp lite! Jag fick också en najs kopp kaffe, jag älskar kaffe, det går helt enkelt inte att förneka det.
Nu har jag en mysig stund här hemma i köket, Klara, Anna o Bettan är här och gör mig sällskap.

Ikväll blir det TV, mycket TV! Betty o Despreat, det blir awesome!
Kör lite svengelska idag, p.g.a engelskalektionen imorse...
Blogg you later


Stopp i plugget

Sitter i skolan och pluggar, på rasten! Eller jag och Daniel försöker iaf, Maja är ute o spelar fotboll...
Det går inte så bra, ingen vill lyssna på vad jag vill skriva. Jag har faktiskt grymt bra idéer!
Puss hej!

Kaffesump och pengarfälla

Tjo! Måndagar går alltid fort, det är riktigt ganska nice.
Idag var det matte o idrott, matten var kul, eller den rullade på som fan iallafall! När jag kom hem var jag sugen på kaffe och skulle värma lite i mikron men då blev det verkligen kaffesump o allt kaffe som var i koppen hade nu fyllt mikron. Efter den lilla katastrofen ångrade jag mig o tog en kopp thé istället, ett bra val. By the way så drack jag världens godaste kaffe hemma hos Åsa igår, det var gudomligt gott!

Fast jag har ändå vart med om tragiska saker idag också...
1. Min tandskena krashade i golvet och sprack (konstigt eftersom den är gjord av plast), nu måste jag skaffa mig en ny och betala 500 kronor!
2. Min favorit parfym från Gran Canaria är helt slut, det är nästan som nån öppnat locket o hält ut allt!

Nu ska jag snart ta och knalla hem till pappa där jag ska tillbringa den kommande veckan.
Booli Booli!

Your the voice

Ett klipp från Hot Rod, jag gillar Rod!

God natt!

Söndagsmys

Är mitt uppe i Hot Rod, en helt sjuk film som Linn i klassen tipsade om. Haha den är faktiskt riktigt rolig!
Just nu är jag ganska taggad för morgon dagen, ska bli skoj med lite Arobics på idrotten. Har inte mycket mer att säga, har inte haft det på ett tag nu, måste få inspiration igen. Det kommer nog i veckan!
Aja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen så jag kan hoppa i säg snart, är sjukt trött. Puss o kram skummbanan!


Vingåker factory outlet

Hola, hela dagen blev tillbringad i Vingåker o Nyköping.
Var på outletten med mamma o Peter, o jag var den enda som inte hitta något! Till lunch blev det världens godaste viking pizza o sen fika i Åsas stuga.
En riktigt mysig dag, bra slut på helgen.

O förresten den där Oreokakan jag bakade smakade skit! ;D



Familydrama

Det blidde ett par sammetsleggins på stan idag och sport-bh plus lunch som pappa bjöd på, tack tack!
Nu ska det bli hamburgare med gott majsbröd, I know you want it!
Här kommer bilderna jag lovat från gårdagsens familjekalas!




Lördags shopping

Godmorgon bloggen! Nu hade jag tänkt att jag skulle lägga in bilder från kalaset igår men det får bli senare idag för nu ska jag ner på stan och köpa mig en sport-bh som jag får 100 kronor rabatt på.
Se yah!

Sömnen slog mig

Nej förresten, jag pallar inte vara vaken bara för att smaka på kakan.
Nu går jag och lägger mig så jag är pigg imorgon och inte behöver sova bort hela dagen.
God natt folk!

Oreo

Tja! Jag har vart så duktig och äntligen bakat kakan som legat i vårt skafferi ett tag nu. Den är köpt i Teneriffa och därför är beskrivningen av hur man ska göra på spanska så det var lite krongligt men jag fixade det, eller det återstår ju att se när jag ska smaka den! ;) De e en as ball kaka, en STOR Oreo kaka! Wow!
Nu hoppas jag på att den blir god. Men jag får inte käka på den föräns den vart i frysen i två timmar så den blir som en Oreo-glass, jag hatar att vänta på godsaker suck!



Klubba

Då var man hemma hos mamma igen efter ett lyckat kalas! Jag har då fått veta saker jag helst inte ville veta om familjen haha ;)
Här kommer lite onödiga bilder från min o Annas väntetid på bussen, vi köpte oss klubbor som smakar mums!  





Födelsedagsfriande, igen!

Nu är det faktiskt äntligen Fredags mys! Fy sjutton vad jag älskar helgen!
Jag mötte upp Anna på stan och åkte buss hem med henne, hem till pappa.
Nu är det dags för att fira Klara som fyllt 17år, grattis grattis! Det blir taco paj, mumma!

Men nu ska jag ta o gå på toa och sen är det kanske dags för middagen.
Senare ikväll kommer bilder från dagen!
Puss

Canberra

Tja, jag har tråkigt. Sitter i skolan och väntar in helgen, bara några stunder till!
Vi ska skriva om våran favoritstad och jag väljer en stad jag aldrig hört talas om föräns idag? Haha, det var så att jag inte visste alls vilken stad jag skulle ta så då sa Anna att jag skulle ta Canberra.
Alla tror att Sydney är Australiens huvudstad, men nej! Det är Canberra!
Haha alla som läser det här inlägget har lärt sig något nytt idag, jag lovar.
Jag har inte ork till att leta runt efter vad jag ska skriva om Canberra så istället sitter jag här o stirrar rakt in i en plåtlåda.

Jag gillar inte att berätta vad jag ska göra på dagarna utan vad jag har gjort, därför får ni veta mina planer för dagen när de redan är gjorda, alltså senare ikväll. Så ni får stå ut ett tag till!

Idag fick vi en liten bakelse till efterätt på lunchen, chokladmouse o nå mer var det inblandat i den, riktigt mumsig faktiskt! Och mer mums ska det bli ikväll, då jag kommer få tårta! Oj oj där fick ni en ledtråd! ;D
See you later aligator!


Godmorgon Oktober, Godnatt September

När jag väl börjat blogga så kan jag inte sluta!
Jag har ännu inte fixat morötterna jag skulle skala, fastnade vid datorn istället.
Jag kom på det att det är den första oktober idag, vilket betyder att det är mitt första månadsskift här i bloggen!

September var inte den bästa månaden, ganska trisst och deprimerande.
Nu satsar jag på oktober (om jag ska vara ärlig så skrev jag november först), oktober kommer bli grymt!
 


Long time no see

Tja bloggen! Var ett tag sen jag uppdaterade, men jag har vart på vakt o kollat frågorna lite då och då. Tyvär så lyckades jag inte så bra med min frågestund och har därför inget att svara på. Bättre lycka nästa gång, om det nu blir en nästa gång, se nu vad ni missat! Haha. Idag så vann min lilla basgrupp Chillhouse-tävlingen, jihaa! Även om jag inte gjorde något mer än att hålla i en kopp choklad medans den blev fotad, men jag tar åt mig äran iallafall, mohaha! Vi slutade lite tidager idag så jag hann med en runda på stan innan mamma kom och hämtade upp mig (lyx med skjuss!). Jag shoppade till det med en ny halsduk (blå stickad) och kjol (svart sammet). Ni få se bild på de imorgon då jag säkert kommer vilja ha det på mig!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten och sedan kolla på Grey's som jag missade igår pågrund av dansen.
Jag kommer höra av mig igen, don't doubt it!


RSS 2.0