Mycket att göra gör mig sur

En dag innan jag reser iväg för tio dagar. Har en hel del att göra och även vill jag ta vara på solen som skiner utomhus. På en sån här dag är det inte passande att sova ända till lunch men det är vad jag gör förståss. Nu är det bara att göra det bästa av saken och prioritera det viktigaste. Hoppas på att det åller ändå!


Ännu en supervecka

Hej en vecka senare och nu snart är det dags igen för att packa väskan och åka till stugan ett par dar. Jag ska fira min morbror som fyller 50 år imorgon. I veckan har det hänt en hel del, jag har haft en heldag med mina goa vänner från klassen och skaffat mig en bondbränna. Den jobbade jag dock bort igår då jag var och solade med Joanna, istället fick jag en fet bränna på rumpan! Senare på kvällen gick vi och lyssnade på Hoffmaestro som var riktigt grymma.



I Torsdags när marknaden öppnade var jag och tre till från VLT ung och testade karusellerna. Vi började med Virvelvinden som gjorde mig riktigt åksjuk, det var jobbigt att veta att jag hade fyra till att köra efter den! På Fredag kom det i tidningen och jag hade min debut på VLT, känns bra.

Nu är det dags för frukost, ha en bra helg!

RSS 2.0