Non Start



Fina bilder på fina tjejer. Det var tider det, då man insåg att det snart var slut.
Att det snart skulle bli en ny början. Något glad var man ju den kvällen!

Nu ska jag lägga mig i sängen, jag är övertygad om att jag kommer somna snabbt och skönt.
Hela eftermiddagen har varit en kamp om att inte slockna, äntligen är det dags!
Sov gott

Ge mig något att skriva om

Jag är fast i min text. Den ska redovisas imorgon och jag har enbart några rader nedskrivna. Känns som jag valt ett lite för svårt ämne att skriva om även om det går att säga allt mellan himmel och jord om det. Man behöver bara lite inspiration, vilket är veck. Ett bevis på att jag är fast är att jag bloggar istället, gör allting förutom det man måste. Så dumt.

Don't say that little will be better

Åh ignorera inte min rubrik, läs den och filosofera runt den. Den är underbar! Åt nyss bombgoda våfflor, de godaste någonsin. Kanske var det mitt glada humör som gav våfflorna sin lyster, vem vet? Snart kommer B1an och hämtar mig då jag ska vara med på någon intervju. Sen blir det box med lill-Anna, kommer bli kul att spöa skiten ur henne. Skämt åsido...

Stuck in a moment

Sysslorna för dagen är en ganska så lång lista. Ingenting av aktiviteterna har jag lust att fullfölja för tillfället. Känner ingen motivation över huvudtaget. Hoppas att hjärnan kommer igång efter en smaskig frukost som jag snart ska förbereda.

Gårdagen bjöd på ännu mer shopping vilket gav mig lite ångest mot kvällen. Jag ska ner på stan idag igen och lämna tillbaka 2/4 plagg jag köpte igår, gammal vana håller i sig. Nu lyssnar jag på U2 om och om igen. Helt klart att det är världens bästa band. Absolut.



Ha en trevlig söndag mina kära vänner, så ses vi snart igen.

Snipp snapp snut

Godnatt! Kom nyss hem från en mysig fredag.
Har varit fullrulle mest hela dagen och det slutade hos Maja med några Homies och en läskig rulle.




Fo' shizzle

Min snälla bror har skaffat mig två gratis chokladkakor från Hemköp. För ett tag sen var jag nere på stan och bland annat hämtade ut de två godingarna. Nu ska jag mysa i soffan med dom. Blir inga våfflor för min del idag, men dans för fulla muggar på kvällen. Vi hörs och ses

True story?

Innan jag sticker ner fötterna under täcket ska jag bara ge er ett sista inlägg, en spökhistoria.
Lite så här innan drömmarna kickar in. 
”Är du död nu?”

En lek som är väldigt populär bland trevliga sällskapskvällar är charader. Nästan alla vet hur leken går till, man ska beskriva en person eller liknande genom att endast göra gester och man får inte säga ett ljud. Ingen skulle aldrig kunna ana att en lek som denna kan sluta riktigt illa, men en julafton för länge sedan så gick det hela åt pipan.

Det är sent på kvällen och hemma hos Nilssons har de just ätit julbord och öppnat paket. De har som tradition att avsluta julafton med en runda charader där hela familjen är med och leker. När mamma och mormor dukat undan maten så sätter sig alla i soffan. Morbror Åke är som vanligt domare så han delar upp lagen, mamma med Sanna och moster Anna, pappa med mormor och lillebror. På bordet framför soffan är det uppdukat med godsaker, glögg, ischoklad, polkagrisar, pepparkakor och lussekatter så att alla ska vara nöjda.

Pappa ställer sig upp och ropar att han vill börja. Han tar en lapp ur morfars hatt där det står att han ska imitera Michael Jackson. Det första pappa gör är att pröva sig på en Moonwalk och direkt skriker Sanna att hon vet vem det är. För att Sanna har rätt så är det hon som står på tur. Hon stoppar en polkagris i munnen och tar sedan en lapp ur hatten. På lappen står det att hon ska vara Jokern i Batman. Hon sätter ihop händerna så att de blir som en pistol och släkten gissar på Bond och Charlies änglar. Hon skakar på huvudet och börjar hoppa omkring och sätter då polkagrisen i halsen. Hon försöker harkla upp den men den är fast i strupen. Sanna får ingen luft och vevar med armarna. Släkten fortsätter gissa och märker inte av att det är något på tok. ”Är det en fågel?” frågar mormor. Sanna får panik, hon vet varken himmel eller jord. Det ända hon tänker på det är hennes tid att dö. “Kom igen, vi har ingen aning, bättre kan du!” säger morbror kaxigt. En liten stund senare tappar Sanna medvetandet och faller ihop på golvet. ”Dog du nu?” Frågar lillebror.

Familjen tror att fallet är en del av charaden. Det tar ett tag innan de märker att Sanna ligger där medvetslös. Hennes puls hade stannat och hjärtat hade slagit sitt sista slag. Familjen hade beskådat deras dotters död och skrattat den rakt i ögat.

Carro Majer is it?

Once you've started you can't stop it

Sanna mina ord. Här sitter jag och väntar på att min stackars mamma ska komma hem. Hon har jobbat över nu i över sju timmar, en riktig super mamma. Höjdpunkten är att när hon kommer hem ska hon hjälpa mig att beställa hem den absoluta dröm mobilen. Jag är typ i extas just nu, så jävla qlad att jag äntligen gjort mitt val.

God natt än en gång mina pussisar

For all the people who cares if I live or die


Oldies på mig, tror det är de mest fjortis-aktiga bilderna jag har på datorn.

Hoppas att jag får sovmorgon imorgon, bara inte jag har möte med Johan på morgonen. Det suger isåfall. Sen hoppas jag att jag får käka lunch på skolan eftersom det är asgott imorgon. Hoppas på en bra dag helt enkelt.

Hoppas att ni kan somna snabbt och skönt, Puss

Arvoinen

Hej bloggen. Hata mig hur mycket ni vill för att jag just skrev så. Det är ju sant, det var ett tag sen så det är bara artigt att hälsa. Vi är då en klass fylld med åsikter, vissa som jag spyr på. Vissa som upprepas i min hjärna varje gång jag blir påmind. Jag skriver alltid varje med g. Först efter jag skrivit det och ser hur knasigt det blev ändrar jag det.

Creds till den som förstår min rubrik!

2012, my ass

Nu blir det plåttigt och konstigt, only for you!
Bilder från fredagen då kameran var en nära vän.
Bara för att jag varit så slapp så kommer dom först nu.
Inga konstigheter.

Häng taggad

Jag krashade i soffan när jag gått hem från tryckeriet. Sov längre än jag villa och missade då dyrbar tid till matten som jag måste plugga på. Nu är jag nykommen hem från dansen, har käkat lite macka o youghurt och snart far det av till sängen. Imorgon blir det äntligen filmkväll hos Anton, känns som jag har en kanon helg att se fram emot. 
God Natt

It was a long road to ruin


Hej och hå dag. Mådde sjukt dåligt på eftermiddagen tills jag träffade Emma som fick mig på bra humör igen. Blev ett gympass och nu ligger jag här och kollar på DH. Tidigare idag hade jag planer på att hålla mig vaken lite längre eftersom gårdagen är ledig. Men nu känner jag mig otroligt sliten och trött, tror jag somnar strax efter Cougar Town. 

Jag älskar er ibland, puss hej!

I can't fight with an eclipse

Dagen har flugit förbi med kanon fart. Den gick mest åt till att fixa ogjorda saker. Som att packa, städa, gymma, läsa. Så idag tänker jag tillåta lite skryt här i bloggen, även om skryt inte är något särskilt.
Så håll i er för här kommer de...

1. Jag gick till och från gymmet i det underbara vädret
2. Jag har äntligen läst ut min gigantiska bok. Ljudet av ditt hjärta på engelska "Eclipse" 559 sidor
Tackar tackar


Anna Bergendahl, This is my life



Säg vad ni vill, jag hejjade på henne ända till slutet. Hon har en kanon bra låt som säkert kommer lyckas skitbra i eurovision. Nu sitter jag på sängen och kollar på skräckfilm mitt i natten, skönt liv.

Mysstad

Så konstigt det kändes att gå på stan. Det kändes som att jag var i en helt annan stad, så länge sen var det jag var nere! Det som shoppades var en killjacka för 75:- ett riktigt kap - om man hade älskat jackan.
Sen blev det en fika på Kalles. Mysigt att få spendera lite tid med Elina och Joanna må jag säga.



Nu blir det en god middag med biff, potatis och bearnaise. Taggar till melodifestivalen!

Daylight, Matt & Kim

Tjo! Vaknade för kanske en timme sen. Hade gärna velat sova längre men efter att bli väckt av ett sms kunde jag inte somna om så nu sitter jag här. Har satt Daylight på upprepning, en sjukt härlig låt som Danne spelade upp för mig i veckan. Nu kan jag inte sluta lyssna på den!


Snart ska jag hoppa upp ur sängen, klä mig varmt och ut på en promenad med mamma. Det är ju strålande sol idag, super härligt! Sen blir det frulle, dush och fix ner till stan. Känns som att lördagen kommer bli kanon! 
Ha en bra dag mina nära och kära, ni andra å

It's getting late but I don't mind

Så sent är det ändå inte. Sure, alla sover här i huset förutom jag men so what?
Vet inte riktigt vad den här kvällen får för betyg, kanske två av fem, bara för att pizzan smakade otroligt gott. Något ni inte vet om mig, det är att jag är Vikingpizza specialist. I can tell by just a look at those gorgeous masterpiecies - hur de kommer smaka. Just Näckrosens vikingar smakar underbart!

Friday im so not in love

Yeah, here you've got me. Happy now?
Jaja, ingen har riktigt frågat efter mig, men ändå. HÄR är jag!

Nåväl. Jag gav upp för längesen. 
Super kul att vi några från klassen ska göra en tidning tillsammans som känns kanon bra just nu. Vi har redan hört med tryckeriet och våra annonsmammor. Själv ska jag skriva en novell och ledaren i tidningen, ser fram emot detta.

Nu är det helg och jag känner att veckan gått otroligt fort. Jag trodde att jag skulle stå tomhänt den här helgen men söta Elina fixade ihop oss tjejer till en mys dag imorgon. Det var ett tag sen jag kom ut på stan med lite shopping och fika. Hoppas på ett par vårskor och kanske en jacka, det skulle sitta fint. 

Ikväll blev jag hemma med mamma, pizza och lite godis. Känns som den sötsaken är det enda jag ätit hela dagen. Uscha mig, egentligen är jag inte ett dugg sugen. Bara på cola för tillfället. Jag har planer på att hålla mig vaken halva natten, colan får vänta som en öppnaögon-hållare. 
Men va varför ska du hålla dig vaken så länge? Jo det är fett sköna tankar och känslor mitt i natten som jag inte vill gå miste om nu när jag har tillfället att få möta dom. 
Trevlig helg hörni. Jag hör säkert av mig igen, inte mycket mer att göra en kväll som denna.


I'm falling in love with your favorite song

Knights of Cydonia, Muse

You ain't seen nothing yet, B.T.O

Jag har vart vilsen, Lisa, Parken
(Don't fear) The Reaper, Ceasars

Sjukhus, Kent


Mina nära och kära leder mig till underbar musik ♥

Gryta, gifflar och gitarr!

Godmorgon! Idag är det ännu en dag med fint väder som jag kommer spendera inomhus med start klockan fyra. Då kommer det en hel del goa repriser från veckan som jag missat, desprate, grey's, couger town - awesome! I soffan ligger Joanna och myser. Hon var så gullig och kom hem till mig igår då egentligen alla tjejer skulle komma men ingen kunde. Det blev en trevlig kväll med en hel del filmer, guitar hero, gifflar, gryta och varm choklad. Nu taggar jag för ett kanon slut på lovet, si sådär taggad för skola imorgon. 
Ha det!


Vem vill inte ha vår?

Trysil baby

Hej där! Jag har haft en grym vecka med familjen i Trysil. Tiden går allt för fort i backen, nu är jag redan hemma igen. Men minnena finns kvar. Här kommer veckan i bilder!









Thanks for a great time

RSS 2.0