True story?

Innan jag sticker ner fötterna under täcket ska jag bara ge er ett sista inlägg, en spökhistoria.
Lite så här innan drömmarna kickar in. 
”Är du död nu?”

En lek som är väldigt populär bland trevliga sällskapskvällar är charader. Nästan alla vet hur leken går till, man ska beskriva en person eller liknande genom att endast göra gester och man får inte säga ett ljud. Ingen skulle aldrig kunna ana att en lek som denna kan sluta riktigt illa, men en julafton för länge sedan så gick det hela åt pipan.

Det är sent på kvällen och hemma hos Nilssons har de just ätit julbord och öppnat paket. De har som tradition att avsluta julafton med en runda charader där hela familjen är med och leker. När mamma och mormor dukat undan maten så sätter sig alla i soffan. Morbror Åke är som vanligt domare så han delar upp lagen, mamma med Sanna och moster Anna, pappa med mormor och lillebror. På bordet framför soffan är det uppdukat med godsaker, glögg, ischoklad, polkagrisar, pepparkakor och lussekatter så att alla ska vara nöjda.

Pappa ställer sig upp och ropar att han vill börja. Han tar en lapp ur morfars hatt där det står att han ska imitera Michael Jackson. Det första pappa gör är att pröva sig på en Moonwalk och direkt skriker Sanna att hon vet vem det är. För att Sanna har rätt så är det hon som står på tur. Hon stoppar en polkagris i munnen och tar sedan en lapp ur hatten. På lappen står det att hon ska vara Jokern i Batman. Hon sätter ihop händerna så att de blir som en pistol och släkten gissar på Bond och Charlies änglar. Hon skakar på huvudet och börjar hoppa omkring och sätter då polkagrisen i halsen. Hon försöker harkla upp den men den är fast i strupen. Sanna får ingen luft och vevar med armarna. Släkten fortsätter gissa och märker inte av att det är något på tok. ”Är det en fågel?” frågar mormor. Sanna får panik, hon vet varken himmel eller jord. Det ända hon tänker på det är hennes tid att dö. “Kom igen, vi har ingen aning, bättre kan du!” säger morbror kaxigt. En liten stund senare tappar Sanna medvetandet och faller ihop på golvet. ”Dog du nu?” Frågar lillebror.

Familjen tror att fallet är en del av charaden. Det tar ett tag innan de märker att Sanna ligger där medvetslös. Hennes puls hade stannat och hjärtat hade slagit sitt sista slag. Familjen hade beskådat deras dotters död och skrattat den rakt i ögat.

Carro Majer is it?

Kommentarer
Postat av: Sara

GRYM!!!!!!!!

2010-03-25 @ 11:43:42
URL: http://sajbe.blogg.se/
Postat av: Anton

Haha den där är ju din myt

2010-03-26 @ 09:35:30
URL: http://antonardet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0