Standing point

Me myself and I tycker att måndagar alltid kommer och går lika fort. Det dröjer inte länge tills man är mitt i veckan igen och har redan planer för nästa helg. Allt hänger på en hel del planering som sedan genomförs fort som sjutton, mycket fortare än vad det tar att faktiskt planera hela skiten. Om man tänker så här så förstår jag inte hur man egentligen orkar med det. Tänk när man ska laga en fin middag till exempel. Man planerar VAD man ska äta, VAD man ska köpa och sen måste man iväg och handla sakerna också. Sedan tar det tid att laga maten och så äter man upp det på tjugo minuter! Hur kommer det sig att vi orkar göra så? Nä, ingen aning men ändå fortsätter vi planera fin fina middagar. Om man inte känner för lite spontant så är det väll livet antar jag.

Förlåt om jag knäckte eran nöt ♥

Almost, not quite


Åhhåhå vilken jävla nagelbitare! Fy sjutton! Och jag kollade på den helt ensam, kan ni tänka er? Den var grymt spännande och den får en verkligen att fundera, speciellt på livet efteråt? Nä, den här rullen rekommenderar jag starkt. Men då ska det vara på en mysig fredagskväll med en hel del polare. Inte helt ensam en söndag... Få se nu när jag somnar och mardrömmarna kickar in.

För övrigt har det varit en grym helg, det blir vad man gör det till.
Puss så ses vi nästa vecka!

En runda spring hit och dit

Nu har jag officiellt börjat träna för Vårruset! Fast att säga så är egentligen fel, jag vill bara komma ut och komma i form. Jag kom nyss hem från en skön runda. Min mor följde med mig till spåret och körde riktigt hårt med mig, snabbt gick det!

'

Desperate times calls for desperate measures

Mitt i allt pluggande måste man ladda om med lite pannkakor, absolut.
På med sirap och rulla ihop, Voilà!

Struggels with inspiration

Man måste ju ha tråkigt ibland å, nu väntar en hel del matte på mig. Men lite lite tv till bara. Vi säger att jag börjar vid tolv. Åh ne nu börjar ju det där grymma programmet! Ska bara kolla klart sen så. Fan är det dubbelavsnitt? Då måste jag ju bara kolla på andra också. Helvete, är klockan redan sex?! Screw this!

Nej då, så ska det inte bli. Jag sticker iväg och borstar tänderna sen åker matte boken fram på en G!

Smaka på något man aldrig kommer få

Shutter Island, och jag var den enda som förstod slutet. Även om de andra nu inte tror mig!
Ska gå och ta mig en Dumle och stanna vaken ett tag till, det är trots allt lördag.
Tjarå

Magnum och sånt

Nu är det otroligt mysigt att sätta sig nere vid kajen med en glass i handen. Men den där Gold, jag vet inte om jag kommer köpa den igen. Jag nöjer mig med gamla hederliga Daimstruten.

Nu ska jag fixa lite najs käk och senare blir det bio, Shutter Island tydligen. Verkar spännande.
Puss

You had me at hallo


Bara ett urval av månadens alla bilder från min älskling. Det är härligt väder och sommaren är på väg.
Nu drar jag mig ut på en runda i spåret. Have a nice day everyone!

Take me high or bring me down

Hallå där landskrabbor! Tänk så stört skönt att få vara en pirat, ute till havs typ all the time, inget mer än nice. Efter lite osäkert garvande går jag vidare. Jag sveper mig bort i djupa tankar om allt mellan himmel och jord. Inget allt för viktigt finner jag där. Därför är det ända som uppmärksammas de där ytterst onödiga, roliga och galna sakerna. Som pirater! Arrgh!
Istället för att skriva Awesome!!!111ett!one så skriver jag What the fuck???++plusminusnoll.

So, imorgon hoppas jag på lite bilder till bloggen. Jo har inga nya på datorn.
Men vad säger ni nu? Ni VILL att jag ska lägga upp GAMMLA bilder isåfall? Nämen, okej då.
För eran skull gör jag allting och det vet ni lika väl som jag att det är en sjukt stor vit lögn.


Det var Annispannis som hade lust att fota mig förra sommaren, dammade av dom lite.

Jag har fastnat i mitten och det kan ibland vara ett rent helvete. Men jag är glad och försöker åtminstone.
Vet ni vad jag hoppas på nu?
EN UNDERBAR LÖRDAG MED MYCKET GLÄDJE OCH ALLT DET DÄR GODA I LIVET

Solsken

Tjena! Idag fick jag sovmorgon enda till elva. Riktigt skönt, men nu börjar jag bli lite uttråkad. Bussen går ändå alldeles strax så I better get goin', måste på toa först dock! Hoppas på att det blir en rolig och glad dag,men det ska jag se till att det blir.
Ha det bäst solstrålar

You had a bad day

Hata dagen. Har varit less och trött mest hela tiden. Ett premiär språng i spåret piggade inte ens upp det minsta. Nu vill jag helst lägga mig ner och sova, sova tills jag vaknar. Inte väckas av alarmet. Fy helvete vad jobbigt det är med skolan ändå. Men lite glad är jag att Desperata husfruar kommer ikväll, om en kvart.
Då ska jag mumsa på mormors kakor och trösta mig lite med det.

Simple as that

Jag kollar på världens mysigaste film, orkar inte skriva.
Kortfattat: Imorgon är det skola och jag har hela natten på mig att börja gilla den tanken bara en aning.
Mysout

Just because I hate watching soccer!

Kollar på fotboll med några dudes´. Inte ett dugg intressant! Jag längtar bort till om en timme då matchen kommer vara slut, och mina vänner kommer förvandlas till vanliga sociala människor. Okej, kanske att jag överdriver en aning. Vännerna är inte så insatta, men ändå envisas dom med att kolla på matchen.

Woke up one day and somehow thought we knew exactly what we're supposed to do



Gah! Jag har inte lärt mig än, därför försov jag mig och missade min sköna start på morgonen. Äsch det är skit samma nu, vad gör de om hundra år.
För tillfället väntar jag på mina tjejer som är fett tröga, de ska vara här nu. Jo, för jag har tråkigt. Men att lyssna på musik, blogga och fota lite, det får tiden att gå. Hyfsat mycket. Bara de kommer snart så blir jag nöjd. Här bjuds det på tacopaj och våfflor, synd att du inte är här!

Jag borde sova

Innan jag lägger mig. Vilket jag borde göra ganska så snart. Så känner jag för att skriva ett litet inlägg. Skriva av mig lite. Även om jag inte får ut allting jag tänker på just i detta inlägg, så känns det ändå bättre efter att jag bloggat. Kanske är det så att tankarna sätter igång just när jag skriver även om det jag skriver inte är så specifikt att det beskriver alla mina inlandsproblem?

Jag tror nog detta får duga. Jag är ju för all del alldeles för trött för att komma på hur jag kan dölja mina bekymmer i texten jag skriver. Imorgon ska jag upp tidigt, lika tidigt som gårdagens morgon. Jag ska ta mig till yogan och få en härlig start på lördagen. Sen så kommer några av mina underbara tjej kompisar framåt kvällen. Kommer bli kanon mysigt, det känner jag på mig. Jo tack, tack och hej!

The imaginarium of Doctor Parnassus

Oj så sent jag vaknade. Mitt Internet funkade inte igår för någon underlig orsak. Det var så frustrerande.
Jag ville skriva om den här filmen som jag såg igår kväll. Nu är älsklings-Internet igång igen! Den skruvigaste filmen jag sett, tror jag. Med en väldigt snygg huvudroll - det hettade till! Var det där kul? Nej.

Som vanligt så önskar jag er en härlig dag!

Glad Påsk, en liten update

Hej! Jag har haft en mysig påskhelg i Bredäng med familj och släkt. Det blev några dagar fyllda med shopping, mat, bio och promenad. Mycket trevligt!


Jag älskar Avatar

Avatar 3D? Fucking amazing! ♥
Jag vill se den igen, igen, igen och igen!!

Irsta Blixten

Lite coolt måste jag säga att det var att vi gjorde Irsta Blixten. Fett grymt! Lite fika på det gjorde min dag till den bästa. Det har varit en underbar vecka med stress och kul. Det börjar dra ihop sig med tidningen vi gör i skolan och det blir till att jobba en hel del på det över påskhelgen.

Najsiga bilder från igår. Tagna med min underbara älskade nya mobil. I adore you ♥



Snart blir det dans som ett bra slut på veckan. Sedan far det av till släkten i Stockholm imorgon.
It's gonna be nice!

RSS 2.0