Absolut första frågestunden!



Jag måste ju få ha lite roligt idag iallafall...
Så jag tänkte sätta igång min första frågestund, detta ska bli intressant.
Var shysta nu, släng ur er en liten fråga, jag är öppen för allt! :D

Ta mig till solen!

Efter att vart hemma hela dagen och inte gjort mycket så stöter man på många tankar. Dagens ämne har mest handlat om solsemester. Det börjar bli rysligt kallt nu och jag tror för den delen att det är slut på mina cykla-till-skolandagar. Längtar tillbaka till Thailand och längtar fram till Lanzarote, åker dit med mamma på höstlovet och det ska bli sjukt skönt att komma iväg från allting, men det är endå ett ganska långt tag kvar så jag har då inte börjat längta på riktigt. Eller... vem försöker jag lura! Jag längtar som fan!

Här är då en låt som tar mig tillbaka till Thailand.
Jag älskar killen, han e för skön!
Om ni inte pallar kolla på hela så måste ni iaf kolla på 3:08 haha ;D


Harry Potter

Man har aldrig tråkigare än när man är hemma från skolan. Även om det också kan var väldigt skönt och mysigt! Jag mår bättre och bättre för varge timme som går. Nu ska jag installera Harry Potter och spela lite, hoppas på ett bra tidsfördriv!

Hemma

Hemma från skolan idag, huvudvärken höll i sig. Jag vaknade för en stund sen efter att ha somnat om och har hunnit med att kolla på ett avsnitt av How I met your mother, världens bästa serie.
Känner mig fortfarande väldigt trött och hängig, tror jag ska käka lite frukost för att sedan sova igen.
Vi hörs senare idag, puss

Mysigt med varm choklad

Då börjar det eftertraktade tv-programmet!
Har för tillfället väldigt ont i huvudet, mamma min har smittat mig.
Ska trösta med en kopp varm choklad, brukar dricka den kall men eftersom de regnar så måste man mysa till det!

Bloglovin

Så ja! Nu har jag äntligen fixat bloglovin ikonen, har velat gjort det ett tag men har aldrig orkat. Jag har också skaffat bloglovin själv och lagt till alla bloggar jag vill följa. Men eftersom jag är ganska ny i bloggvärlden så är det nte så många, men fler ska det bli förhoppningsvis! Iaf så verkar bloglovin smart o fiffigt o jag diggart!

Måndag = Tv-kväll

Fy fan va obekvämt,jag sitter i min säng och får inte till kuddarna på rätt sätt! Det är sånt här som gör mig väldigt frustrerad! Men nu ska jag inte vara sån, jag har faktiskt haft ännu en bra dag. Vi är äntligen klara med matten i skolan och så har vi hunnit med ett danspass. Som grädde på moset så kom jag till mamma idag, alltid lika mysigt!

Nu väntar jag in alla bra program som visas ikväll, jag kan lika gärna säga hela schemat:
19.00 Seinfeld, Christine eller 2 and a half men
19.30 Vänner
20.00 Idol
21.00 Svenska hollywoodfruar

Längre än så vet jag inte, men det komme säkert något som jag nöjer mig med att kolla på. Vilken toppen kväll!
Puss

Asha Ali, The time is now

Innan jag går och lägger mig, vilket kommer gör så att måndagen kommer med snabba steg "suck". Så måste jag bara lägga in det här klippet, med en låt som jag gillar väldigt mycket för tillfället!



Okej God Natt nu!

Söndagsnjutare

Jag är en söndags gillare, faktiskt! Det är då inget jag vart hela livet men nu på senaste tid har jag sett söndagens trevliga sidor. Det är en riktig chill dag, och chill är precis vad jag älskar. Jag har hunnit med en hel del idag, ränsat ut (känns som) ALLT ur mitt rum, köpt en najsig mus och ätit tårtrester! En lyckad söndag för min del.

Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket för att sedan krypa ner i sängen (framför TV,n) och jobba på att bli trött.
God natt kramar från mig, för jag är på kram-humör!<3


Storröjning

Idag har man städat och blivit... dissad.
Haha nej då, skulle egentligen på stan o luncha med Maja men det gick inte ihopp eftersom hon skulle hälsa på sin farmor, eller så var det mormor. Iallafall så gör det ingenting eftersom jag kommer ändå hinna med shopping nästa helg då jag ska till Vingåker!

Så eftersom det inte blev stan så blev det istället storröjning i mitt rum här hos pappa. Jag ska snart få göra om hela rummet så därför skulle jag idag plocka bort alla saker som jag inte ville ha kvar.
Därför är mitt rum ganska riktigt tomt just nu och det kommer bli grymt läskigt att sova där inatt!


This is it!

Om några timmar släpps biljetterna till filmen.
Jag undrar om det bara är till premiären eller resten av de två veckorna den kommer visas också. Jag måste bara se den, och på bio också! Jag ska tillomed vara så petig att jag åker till Stockholm och kollar på den i en extra stor biosalong!

Jag får vänta till midnatt och se hur det ser ut, om man kan boka mer än bara premiären. Isåfall så vill jag boka till den 31 oktober, då kan jag dra med mig mamma så kan vi passa på att umgås lite med mormor den helgen. Jag har saknat Stockholm ett tag nu, Stockholm och mormors lägenhet. Det enda som behövs då är att åka dit en helg så klarar jag mig några veckor till!



Måste, måste, måste få biljetter!

Peters tårta

Det blidde till att fira Peter än en gång, vilket jag inte har något problem med eftersom jag diggar tårta!




Lördagens outfit

En chill lördag kräver chill-outfit!
Mössan kommer jag inte ihåg vart jag köpt, den är iaf gammal och lika så är tunikan som är från Cubus.
Jeansjacka från Topshop o ett par enkla strumpbyxor.



Morgon-spa

Morsning Korsning!
Har inte sovit mycket inatt, somnade vid fyra och vaknade vid nio och kunde då inte somna om. Så därför har ja hunnit med ett litet morgon-spa! Jag har badat, haft hårinpackning, fixat fötterna, tagit bort gammalt nagellack, fixat naglarna och tagit på nytt nagellack! Känner mig riktigt fräsh nu, de e gött!

Jag tror att jag ska sova lite om ett tag, det finns inget bättre än o sova mitt på dagen! Blogg you later! (Som gaybloggen skrev haha;)

Läggdags

Nu har jag hjälpt Elina och tror att det är dags för mig att kypa ner i sängen, känner mig ganska sliten. Amigos prolonga la vida, betyder vänner förlänger livet på spanska, en fin text Elina ville ha på sin header.
Let the light shine in, också en nice line. 


si
nk or swim.


Tidsfördriv mitt i natten






Jo ni kanske märker vad jag försöker förmedla?
Men nu ger Elina mig en lite uppgift , att hjälpa henne med hennes header/banner? som de heter på devote enligt Maja. Jag vet inte om jag kommer klara utmaningen strålande, men jag ska trots allt försöka!


Fika med mina gosebjörnar!

Visst ska jag inte glömma/skita i att skriva ett litet inlägg här i bloggen!
Äntligen är det helg och den började bra med en jätte mysig fika med mina jätte saknade tjejer. Vad som hände sen kan jag inte skriva här, det kan skapa problem för lilla mig.
Men som lovat så kommer här lite bilder från dagens mysiga fika!








Har jag sagt hur himlans mysigt det var? För det var det!


Fredag

Chill eftermiddag faktiskt! Har typ inte gjort någonting förutom att jag skrivit ut min broschyr. Nu längtar jag tills vi slutar då jag ska få träffa alla mina saknade gosebjörnar! Vi ska ta en fika och ha det jätte mys :D
Jag har med mig kameran så jag ska se till att ta massa bilder (eller några stycken iallafall) som jag sedan lägger in här på bloggen!
Men vi hörs maybe tonight om jag har tillgång till en computer och kan ta mig tiden till att skriva ett väldigt värt inlägg!
Kiss kiss bang bang (bara för att Maja älskar när jag skriver så;)


Tabbe

Jag skrev inget inlägg igår, har inte någon bättre ursäkt än att jag inte var på humör. Och ja, jag vet att ingen bryr sig, jag har ju inte så väldans många läsare om jag ska vara ärlig!

Grattis pappa

Kom just hem från dansen, eller nej jag har faktiskt hunnit med en snabbdusch! De blidde ändrade planer, fick skjuss av mamma istället för pappa, och jag har för den delen inte skaffat något gulligt till honom...
Men jag tänkte vara en ganska söt dotter och lägga in en gullig bild på honom här på bloggen, sen kanske jag kunde pröva skriva en liten dikt till honom också? Jaja, nu får ni tycka jag är mesig! :D


Brorsan fick synas lite i rampljuset också, det kan han väl få!

Grattis pappa, 47 år. Du har klarat dig genom alla utan iallafall sjudundrans stora sår. Men med ett par snygga lår! Och hår, ja de går!
10 minuter har man sett dig på din födelsedag, de är ju skandal, de borde skapas en ny lag! Att pappor måste träffa döttrarnna mer, då kanske dottern något fint ger. Och då skulle ju pappa le mer.
Oj vilken fin dikt detta var, men de är de ända rim jag har!


Pussar och kramar till födelsedagspappan! <3

Espanol utan krok

Hola, hay tengo un lession en el Espanol. Haha, blidde det rätt nu?
Jag får inte till kroken över N:et men skit samma, spanska är bara krångligt!

Jag är så fruktansvärt sugen på någonting nu, jätte jätte sugen! Det kanske beror på att jag är väldigt törstig, tror jag ska ta en liten paus o gå på toa och dricka! Hur mysigt lät det då, gå på toa o dricka? Haha, men det finns såna där små plastmuggar på toan som jag och Maja brukar dricka ur, jag undrar om det bara är vi som är lite ohygieniska av oss o dricker på toalleten! Allt blandas i magen ändå o lite skit rensar ju magen, äre inte så man säger?



En ny dag, nya händelser?

Godmorgon, en ny dag med nya händeser. Eller äsch, försökte bara låta lite lovande... Gissa vad vi ska göra? Jo vi ska fortsätta med den jävla broschyren, sweet! Jag vet ju fan redan om att min inte kommer bli vald så det är helt i onödan, fast endå så vet jag ju att jag lär mig en massa o att de betygssätt, men det känns så himla onödigt!

Min stackars pappa fyller år idag och jag visste inte äns om det. När han sa det i morse så trodde jag han skojja, hur shyst är jag? Därför funderar jag på om jag ska ge honom något gulligt när han kommer och hämtar mig från dansen ikväll. Men jag vette fan vad det ska vara, han är ju så hälsosam så han äter ju inte godis längre! Och blommor kan jag ju inte ta med mig på dansen, stackars alla allergiker! Vi får se om det blir något kul överhuvudtaget!

Jag måste ändra mig på en sak, jag får inte gå upp så tidigt i fortsättningen. Idag gick jag upp kvart i sju för att jag skulle duscha men endå så var jag klar för att ge mig av redan klockan åtta, då jag inte behöver cykla föräns tjugo i nio. Så varge morgon sitter jag och chillar vid TV,n i kanske en halvtimme, vilket inte är nödvändigt. Visst tycker jag inte om att stressa, men lite senare kan jag ändå sova. Kanske till kvart, tjugo över sju?

Nej nu måste jag börja jobba med broschyren!
Jag hör av mig senare, tvivla int påt!

Grötig dag

Nämen ser man på, det blev ett till inlägg idag, sikken tur!
Nu sitter jag vid Peters nya minidator, den är fett svår att skriva på så jag får radera nästan hela tiden för det blir felstavning :P Jag sitter också famför Tv,n och dricker thé! Så effektiv jag är!

Dagen har då inte vart den bästa och jag ä då inte heller så bloggsugen, vilket suger! Hoppas på att morgondagen blir bättre, att det blir en toppendag!
Kyss hej!

Tidsfördriv

Nu slutar vi snart! Här är min lektionstids-fördrivning!



Får se om jag ger er ett till inlägg ikväll.
Kiss kiss!

Suck

Just nu är jag väldigt inspirationslös! Vi ska fixa en broschyr men jag orkar inte och har ändå ingen aning om hur jag ska göra den, inte alls min dag idag!
Morgonen var ju inte den bästa och det är kanske den som drabbat resten av dagen. Jag försov mig en hel timme!
Så jag vaknade klockan åtta och hade då bara en halv timme på mig innan min buss skulle gå! Fy fan, att stressa är det värsta jag vet, och då fick jag inte heller någon frukost. Ingen frukost, ingen pigg Caroline!

Nu räknar jag minuterna tills vi slutar, 50 kvar...


Första tabben

Woops! Inget inlägg igår, tragiskt! Min första dag i bloggvärlden utan inlägg!
Kommer säkert bli många fler dagar som är såna, vänta o se bara!
Jag hade ingen dator i skolan, hade inte tid hemma och senare på kvällen orkade jag inte sätta på datorn.

Men nu gör vi ett nytt försök!
Sitter i skolan nu, alla är ute på rast men jag försöker fippla med Photoshop, göra så att bilden är svartvit och vissa motiv i bilden har färg, fränt om jag klarar de! Och för den delen är det inte svårt, jag hittar bara inte rätta sudd knappen :P

Ett plus är att jag skaffat mig skjuss som väntar på mig direkt efter vi slutat klockan fyra, kalas!
Pussilusk

Proppmätt

Proppmätt o nöjd, det är jag det! Vilken mysig och god middag det blev, oxfilé med sån där spretsad potatis eller vad det heter, mumsfillebabba!
Och gissa vad jag gör nu? Kollar på VMA, ofc! Får inte nog av det, och dessutom såg jag Lady Gaga nyss, frän brud alltså.
Vi får se om jag kollar på hela ännu en gång, jag ska ju ändå upp tidigt imorgon till skolan... Hoppas det blir en bra dag, vi ska ju faktiskt ha dans på idrotten, ser fram emot det! :D
Men jag säger god natt nu så hörs vi imorgon igen.
Jag diggar o blogga assa! ;D
Pussis

Min saknade kompis

Ny dushad o ska strax fixa mig för att åka ut o äta middag med Peter och mamma, vi ska fira att Peter fyllt 18 år som han gjorde 09/09/09 ;D
Var just på en promenad med mor min o innan dess plockade jag plommon, vi har fullt av dom i trädgården o de är riktigt mumsiga så här års!

Just nu snackar jag med Julia på msn, som för den delen är väldigt saknad! Jag måste träffa henne snart, det var länge sen. Och dessutom är jag skyldig henne en latte, jag får fixa till att vi tar en fika snarast! :D



Kompisen min var o fotades i en studio, kolla så het hon är!
Puss på henne <3

Nya tankegångar

Fail Maja! Jag kunde ju inte alls uppdatera senare igår som var lovat eftersom Majas dator inte kommer åt internet ;P Så där har ni förklaringen!
Iallafall så blev det en mycket mys kväll med en Choclate Fudge Brownie att splitta på!
Cykelturen till Bäckby taggade jag med Micheal Jacksons bästa hits, folk har övertalat mig, nu tror jag att han fortfarande lever, att han bara gjort så att man ska tro att han är död eftersom han vill leva sina sista år i fred, good får you mj! Jag hoppas då på att denna teori stämmer... <3

Jag har också ångrat mig angående VMA, Pinks framträdande är inte lika ballt efter att ha sett den tre gånger, den som rockar nu är Lady Gaga vars uppträdande jag tyckte var helt galet första gången men som sedan lyste upp efter ett par gånger!

Lördag

Shieet vilken sovmorgon!
Somnade inte föräns halv fyra igår och sov till ett idag, så dagen har gått sjukt fort! Har vart på Media markt o kikat lite på mobiler, de visade sig att de jag ville ha inte kommit ut än, surt eftersom min mobil börjar lägga av sakta men säkert...
Ska snart hjälpa mamma med middagen, det blir grillat med potatis o bearniesås, mumma! (Y) Sen cyklar jag hem till Maja där vi ska ha en liten Ben&Jerrys kväll, mys pys.

Uppdaterar ikväll
Pussis

VMA

Så där ja! Då har jag äntligen sett VMA, o jag lyckades hålla mig vaken under hela programmet :D Lite pågrund av att jag började möblera om i mitt rum mitt i allting vilket jag aldrig gjort förut, eftersom jag har ett sånt jävla pytte rum som de inte går att göra något med, jag bara fick en snilleblixt mitt i natten!

Den absoluta höjdpunkten med galan var då Pinks fräna uppträdande, fan va grymt det var! Det finns ingen video på det på you tube än, men när det kommer så kanske jag lägger in den.
Iallafall så hänger hon i taket under hela låten o gör fett grymma saker, hon e ball hon!

Nu ska jag snart stänga datorn och sova ut ordenligt så jag är piggilin imorgon.
God natt

Björnöborg med Bytingen

Tjaa!
Nu e man ju seg eftersom jag sovit i några timmar nyss, men jag måste endå årka uppdatera bloggen ofc!
Igår var det Björnöborg som gällde med klassen och de var kanon!
Först efter fem-kampen hamburgarna o brännbollen kom min kamera fram, alla hade ju sina flashiga systemkameros (media klass ;) så det kändes inte så nödvängigt att använda min lilla kompakta ;D
Men mot kvällen när folk började bli lite trötta så hettade jag till o tog ett dussin bilder på folket runt den mysiga elden!




Morgonen efter är alla verkligen pigga o alerta!


Efter Björnön var det dags för skolfoto, då fick man fixa sig på skoltoaletten, mumma!
Här är alla fina tjejer trötta men fixade för skolfoto!
Tack för en super kväll på Björnön Bytingen!<3

En veckas bloggande!


Tja, jag är kär!
Här är min framtida man, visst e han vacker!

Idag är det min en-veckas firande! Grattis bloggen!!
För att fira detta kan ni läsa alla mina inlägg, kul va :O
Ikväll blir det Björnöborg, jihaaaa!

Hörs imorgon, när jag kommit hem och kommer troligtvist vara ett levande lik.
Kiss kiss bang bang

Super duper!

Det här går ju super!
Klockan är drygt kvart över elva o jag har inte börjat packa ännu,
kommer säkert vara JÄTTE pigg o alert imorgon.
Tiden går så fort när jag tillbringar den till mitt nya intresse: att läsa en jävla massa bloggar, o blogga själv ofc!
Imorgon är min en veckas bloggande firande, skriver de nu ifall om jag skulle glömma det imorgon :P

Bäst jag stänger av datorn nu så jag kan fokusera på packningen!
Natti Natti

Planering

Oj, såg just en snutt av VMA på mtv.se, fick tårar i ögonen av starten på den med mj! <3
Men jag kan ju inte sitta o kolla på hela galen i sån dålig upplösning, jag måste se en repris som sänds på tv.
Jag kollade nyss upp när nästa var, imorgon kl 09.00 - då är jag i skolan, imorgon 19.30 - Björnöborg, Fredag 00.00 - kan gå, bara jag inte sover eftersom jag har ev. vart uppe hela natten innan.
Så om jag missar den så får jag se på Lördag kl 09.00 eller 23.05! Yes!

Ska åka o dansa om ca en halv timme och jag har ännu inte packat väskan till imorgon! Får göra de när jag kommer hem ikväll, men jag vill ju lägga mig tidigt så ja e pigg på Björnön. Haha kolla här så jag planerar, typ det enda mitt liv består av, PLANERING! :S

Och bara för att så kommer min försenade dagens outfit!

Sjal o jeans H&M, tröja Cubus
O allt är hyfsat gammalt!

Liv

Bara för att jag har så grymt roligt på lektionerna!


Jag tycker att Maja ska byta ansikte lite då o då, man tröttnar ju så lätt...

Kiss kiss bang bang


Surt

Mini lördag idag!
Veckorna går fort, det är ju snart helg igen.
Imorgon åker hela klassen till Björnön o sover över på Björnöborg, o de ska bli grymt! :D
Nu är man lika uttråkad som vanligt här i skolan, vi testar att göra borschyrer på InDesign, jätte kul, NOT!
Jag gör en broschyr om Grekland och tar de bilder jag tog när jag var med pappa på Rhodos innan sommaren.

Efter lunchen blir det spanska, när alla andra får åka hem, ganska surt.
Dessutom fattar jag inte ett ord av vad spanska läraren säger eftersom hon snackar allt på spanska och jag suger på spanska...
Jag vet inte vad jag har där att göra egentligen.

Nu ska jag fortsätta med min tråkiga brocshyr som för den delen redan är klar!
Laters

Patrick Swayze

En video med Patrick till hans minne, R.I.P <3



American cupcake i Gallerian

Då var man hemma igen, efter en lång dag i skolan o en najsig fika efter det.
Jag och Maja lyxade till de o tog var sin kladdkaka som var mycket mums!!

Förra gången jag var med tjejerna i Stockholm tog vi en muffin i mitten av Gallerian, och fy faan det var den godaste himmelrika muffinen jag ätit i hela mitt liv! O de var cheesecake smak pån! :D
Jag o Maja har snackat om denna muffin hela dagen och bestämt oss för att nån dag åka till Stockholm o käka muffin till lunch fika o middag, det kommer bli gött! Då ska vi också passa på o se en stand up comedy i en biosalong (Y) 
Så kom ihåg de, nästa gång ni är i Stockholm, köp en muffin i mitten av Gallerian, American cupcake tror jag stället heter...

Och här kommer dagens outfit



Tröja från JC, Linne från Gina
Nu ska jag slänga mig i duschen, o så hörs vi senare, o tvivla inte påt!
De e grymt kul o uppdatera ofta, ni får tycka jag drygar hur mycket ni vill haha ;D

Estetisk verksamhet

Första skoldagen för veckan, Boooli Booolii!
Har haft engelska/svenska på förmiddagen och estet på eftermiddagen, vilket är just nu faktiskt! Vi lär oss att redigera på Photoshop, vilket inte går bäst för mig... Vi ska klippa in vårat ansikte på en annans kropp.

Carros Shakira, Majas Britney Spears
Awsome!

O juste! Jag ska börja käka brosk så jag inte får canser.
Hajar får aldrig canser för de käkar brosk! Hmm.. 

Ishlo Pishlo!!


Chai

Tjena bloggilogg!

Ännu en dag har passerat, eller helg för den delen! Imorgon börjar skolan igen, ganska surt faktisk för jag är inte alls taggad. Men något jag är taggad för är Björnöborg på torsdag då da! (Y)
Har just druckit en gigantisk kopp med chai latte, världens godaste te!
Så jag lär nog springa på toa mest hela natten.

Nu ska jag kolla på Ice Age 3 som jag laddade hem för ett tag sen, har redan sett den en gång men då tyckte jag den var så dålig så nu måste jag se den en gång till o se om den kanske var bättre än så jag uppfattade den? Hmm..

Tror jag kommer somna ganska sent ikväll eftersom jag sov ända till klockan tolv imorse! Men det här får bli helgens sista uppdatering, ciao!


Fotografering

Nu lägger jag in lite bilder från dagens fotografering!



Jag och min ur-söta fotograf myser i badrummet...

Smörgåsgrillen

Yellow!
Har skaffat mig en ny header nu som är här för att stanna, ett tag iallafall.
Jag har ju vart ledig idag och Peter var sjuk eller halvsjuk, han har ju kunnat fixa min header, tack Peter!

Gjorde nyss varma mackor med min nyinköpta smörgåsgrill, smörgåsarna blir sjukt goda när de blivit smörgåsgrillade! Ni som inte har en smörgåsgrill i ert hem borde skaffa det, ni vet inte vad ni går miste om, ojoj!

Nu säger Anna att jag ska komma och vara hennes modell eftersom hon skaffat sig en systemkamera, det är bara att packa grejerna och sticka!

Laters! 

Idol

Kväll igen då o en ny vecka med start imorgon, dock är jag ledig!
Det blir nog mest till att ta det lugnt som resten av helgen vart eftersom jag ännu inte känner mig helt hundra, och hundra måste jag ju vara tills på torsdag då det blir Björnöborg med klassen! (Y)

Här kommer ett klipp som ja diggar starkt från årets Idol-auditons!


Hos Joanna

Fick skjuss av mamma hem till Joannas mammas gulliga lägenhet.
Vi är bägge hängiga o trötta så vi har bara orkat med att ligga i soffan o kolla på repriser från veckan som gått.
Innan jag åkte hit var jag på sopptippen med mamma där jag hittade gammla Elle tidningar som jag och Joanna har bläddrat igenom, så hjärnan har iallafall fått jobba lite! O nu ska Joanna öva på o spela gitarr, hon är ju en sån där estetnörd ;D

Ikväll så ska jag Peter och mamma kanske på restaurang, men det verkar inte så ljust för det eftersom klockan är snart fem och jag är hemma hos Joanna helt ofixad!

Puss o kram skumbanan


Hurtig

Den här morgon har jag allt vart alert! Vaknade halv 11 av att mamma klipte gräset, jag hoppa upp ur sängen o fortsatte klippningen själv.
Bara för att de e kul o köra med gräsklipparen! :D 
Sen när gräsmattan var klar så stack jag ut på en springrunda.
Nu har jag tagit en kall dusch och ska snart äta frukost och sedan fixa mig.

 

Tsatsiki morsan o polisen

Sug dag!
Har vart trött o hängig för den mesta delen av dagen, inte på topp alls!
Så typ hela dagen gick till spillo, skönt att de e långhelg...
Men det har dock gett mig en hel del tid till o fixa med bloggen, de e faktiskt riktigt kul o hålla på o knepa med designen.
Kollade nyss på Tsatsiki morsan och polisen, fy fan så söt Tsatsiki lilla är där! :D
O jag lärde mig också att han egentligen heter Tobias, jag som jämt trott att han hette Tsatsiki på riktigt.

Kram

Ögon och klocka


Har tid över så jag lägger in lite bilder nu!


Här kom ett drös bilder på mig från i torsdags morgon tror jag, eftersom jag är en sån tids pessimist så har jag mycket tid över till att ta en hel del ego bilder. Här är också min nya ck klocka som jag fick i födelsedagspresent, niicee!


Nice

För att få lite lördagsstämning så lägger jag in den här kanon covern på
Jag är en vampyr, med bästa Erik Hassle!



Godmorgon lördag

Nu har jag kommit på hur man lägger in en egen bild som Header på bloggen, det var på tiden! Jag har dock ännu inte fått fram den perfekt Headern.

Jag vaknade ganska tidigt imorse, kl 8. Men låg kvar i sängen i kanske en timme och halvsov. Det jag har hunnit med på morgonen är frukost och datorn då da, sitter fortfarande i myskläderna.
Nu ska jag hjälpa mamma med att plocka undan sommaren, helt okej för nu väntar den mysiga hösten!

I dag stod det faktiskt i tidningen vad som var bra med att sommaren var över.
Lite av anledningarna var: slippa myggen, slipper bli förkyld av att klä sig sommrigt när det är kallt, alla har kommit tillbaka från semestern och att du inte blir lika besviken om det är dåligt väder.
Ganska bra tycker jag!


Natti natti

Nu börjar det bli mörkt framför ögonen på mig, de hålls snart inte uppe längre.
Tror att jag ska ta o hoppa i säng nu snart!
Dagen var toppen och tre till såna toppen dagar är framför näsan på mig! (Y)
God Natt

Fredagsmys!

För att kunna njuta extra mycket av denna mysiga kväll!

Det finns en dag då man kan andas ut
Man slipper chefens tjat och kommer hem till slut
Since I moved here all i do is mysa mys (Yes we do)
De e dags för fredagsmys om de e så e det sista jag gör

Snart e de fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmys
En soffa o ett ljus ett bord med massa gott
Man kopplar av ihop o mumsar i sig nåt
its totally (mysa x6)

De e dags för fredagsmys
Från kontor till amos
Snart e de fredagsmys
Man drar till tjejen den bor
Nu e de slut på veckan
Det e dags för fredagsmyyyyyyyys

Det e dags för fredagsmys
Från DV törk till chamör
Snart e de fredagsmys
Från vecko stress till glatt humör

Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmyyyyyyyys

Viking på fredagskvällen!
Cookie Dough! Ooooo livet e gött!

Chill

Då har man långhelg! Ledig på måndag, toppen!
Det blev en mini tjejträff efter skolan på favorit fiket Wayne's med saknade Elina och Joanna och Maja förståss!
Men tiden går fort när man har roligt, vips sa det så var det bara jag och Maja kvar nere på stan.

Vi gick omkring och släpade på våra tunga väskor tills affärerna stängde, huuaa!
Nu har jag äntligen kommit hem och kan chilla lite, NIICE!

Här kommer också min första Dagens outfit!
Det blidde lite tight imorse så den kommer lite i efterhand.

Här kommer fredagens outfit!

Tröjan är från Monki, kofta från Gina.

Förresten så har jag ännu inte spruckit av bullen! (Y)


Laxeringsmedel


Sitter här i skolan i väntan på att gå på toa!
Alla i klassen tog just en bulle som vi tror kan ha vart laxeringsmedel i!
Vi har inte blivit nollade ännu så det vore ju på tiden om alla skulle behöva springa o bajja.

Med laxeringsmedel
O dubbel upp för mig, jag tog två bullar!!

Torsdag

Hallo!
Mitt första oficiella inlägg kommer här nu då!

Lite tidsfördriv på morgonkvisten. Jag i min nya NY tröja från Thailand, klatshigt!
Lite tidsfördriv på morgonkvisten! Tog på mig min I have never been to NY tröja från Thailand idag, klatshigt!

Idag är det Torsdag, alltså pannkaks dagen!
Vi skulle fått pannkakor till lunch, om vi nu inte åkte iväg till Björnön o vandrade omkring där hela dagen.
Så eftersom jag missade pannkakorna så fick jag fixa egna när jag kom hem, mums!

Det var också planerat att jag skulle med mamma och köra Arobics på Friskis mot kvällen men de skippade vi, eftersom jag somnade när jag kommit hem så var jag antagligen inte pigg på att träna.

Inte visste jag att det skulle vara så här knepigt att hitta på vad man ska skriva i bloggen, inläggen blir kanske lite mer intressanta när jag kommit på knepet!

Hej så länge!

 


RSS 2.0