Veckan hos pappa startar bra med en cleen garderob

Nämen tjena!
Nu är jag hemma hos pappa igen och ska tillbringa veckan här. Jag har redan hunnit rensa min garderob så nu är den fin och sorterad, just as I like it! På idrotten i dag var det gym som gällde vilket jag tyckte var grymt kul, vips sa det och passet var redan klart.
Ja och nu kan ni nästan gissa vad jag ska göra? Skaffa mig en kopp te och sätta mig och kolla på 2 and a half men såklart.

Pussiluskis
PS: Imorgon blir det mysmorgon framför julkalendern! "gillar upp till hundra"

Shuffle

Brorsan visade nyss det här klippet för mig. Helt sjukt att kunna dansa den där coola dansen, jag ska fan lära mig det. Jag ska ju också lära mig moon walk, de får bli någon dag jag tragglar på både shuffle och moon walk, fett nice!


Premier på videoinlägg!

Här kommer då mina två första videoinlägg! Haha jag säger typ samma saker i bägge inläggen men jag var tvungen till att lägga in båda två. Dom spelades in på natten till söndagen då Maja sov hos mig, tack för medverkan gullet.



Dags att aldrig synas utomhus igen?
Alla ni som jag nu inte nämnde måste ju inte sluta läsa bloggen bara för det,
jag kan nämna er i något annat videoinlägg!
O Sara jag menade inget illa haha ;)


Lussa

Tillbaka framför min kära låda igen. Jag bytte nyss bakgrund på bloggen, tänkte ta det lite lungt med det hela juliga och köra igång först när den första snön fallit. Lucia övningen var riktigt rolig och mysig. Att det kan vara så kul att sjönga julsånger! Det blev också fika och lekar i Halsta som var mycket nice. 
Nu ska jag ta mig en kopp te och slappna av framför TV,n.
Smell yah tomorrow.

Yo ahora


Me and my new leopardio linne!
Nu ska jag ta något o käka o sen om typ nån timme så ska jag till Halsta o lussa!
Smeel yah later, ueew

Årets julklapp

Maja stack nyss hem så då passar jag på att lägga in den här heta headern jag gjorde till hennes blogg.
Dock blev hon inte så nöjd, men vadå jag tycker den är asball!


Hej i mitt vinterland

Hola guapas! Se så tidigt jag är uppe idag, måste vara tack till Maja som väckte mig. Vi har just ätit en kanon god frukost och nu sitter jag såklart vid datorn igen...
Man kan inte tro det men det är ju faktiskt första advent idag! Jag tar då vara på adventen eftersom jag ska iväg och öva inför lucia. Haha ja, jag ska vara med i ett lucia-tåg i år! Oj oj, vi får se hur detta slutar...

Lite julmusik kan ju inte vara fel (även om det känns som det) på första avdent.

Just one last, before I go


Juligare header

Godtidigmorgon...
Jag har envisats med att göra en ny header för att Maja tyckte den gammla var för sommrig för min juliga bakgrund. Dock är jag inte så nöjd med den nuvarande headern så jag kommer säkert fortsätta trixa med det där imorgon eller senare på veckan.

Om ni undrar vad Maja gjort under den tiden jag knåpat på datorn så har hon legat i min säng och tjatat om hur dåligt hon mår och att hon vill spy. Hon nämnde också att jag fick döda henne om jag ville, men såklart så avstod jag för jag är ju en liten ängel-pängel! Nu ska jag nog också lägga mig i sängen lite ledsen och besviken. Det blev ju ingen skräckfilm!


Party-secession

Hej Hopp!
Jag och Maja är redan hemma från Annas fest, blev en kort stund där. Så eftersom vi var festklädda blev det en liten photo-secession när vi kom hem. Jag är väldigt frustrerad över att bilderna har alla olika storlekar och färger men Maja vill att jag ska skita i det och ladda upp det här inlägget iallafall...






Om jag får som jag vill så blir det skräckfilm nu, Promnight och Hide and seek är två filmer jag länge velat se som jag har här på datorn men aldrig har det blivit av. Jag vill ju inte se på skräckfilm själv, usch!


Designen är klar

Godeftermiddag!
Nu har jag fixat med designen ett bra tag och jag tror att jag är färdig. Jag inledde julkänslan här i bloggen med en vinterbakgrund. Frågan är nu om jag ska ta tillbaka mina fallande muffins men göra dom till snöflingor istället, så det snöar här i rutan. Eller om jag bara ska låta det vara som det är nu?


Strul med bloggen

Japp bloggen (jag) har lite problem just nu och ser allmänt finurlig ut för tillfället.
I försök av att skaffa mig en ny design så gick det lite snett.
Men de tar jag tag i imorgon! Nu vill jag sova.

Hjälte

Jag har velat berätta det, men jag vill ju inte skryta...
http://www.tackfilm.se/?id=1259343935774RA84



Update

Cha cha bloggen!
Har inte vart så seriös den senaste tiden här i bloggen, eller jo visst har jag det men mina inlägg har ju inte vart så informationsrika. Haha kolla på mig så jag använder fina ord, duktig flicka! Any way, nu gör jag ett försök till ett värt inlägg.

Jag är ganska ledsen eftersom Peter stuckit iväg på Dreamhack eller vad fan det nu heter och snott min internetkabel. Nu måste jag sitta inne i hans rum vid datorn och då kan jag inte kolla på Tv och sitta vid datorn på en och samma gång, vilket är min favorit. Som grädde på min olyckliga händelse så luktar det skit här i Peters rum! Och en till sak som jag blir väldigt irreterad på är alla som redan börjar julpynta, dom gör ju så vi hinner tröttna på julen innan den är här! Ja, så mycket mer har jag inte att säga. Hoppas att detta var tillräckligt upplysande för er. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och försöka bli lite trött.
Pussilusk


Foki style

Gissa vad jag ska käka massor av imorgon?

Och nej, jag ska inte äta upp mitt tangentbord!

Pannkaks torsdag

Om man inte får pannkakor till lunch på torsdagar så får man (mamma) fixa egna hemma. Till det serveras sirap, ett utsökt pannakaks pålägg!


Luke, I am your father!

Jag har högt IQ i Star wars, så högt att filmen känner sig hedrad av att jag bär en tisha med just det, Star wars!


Sega damp datorer, inte bloggen!

Jävla skit! Mina muffins laggar på vissas datorer, skaffa er en bättre dator för fan! Även om jag har en likadan...


Min bläckfisk


Kolla så glad bläckfisken är på min kopp!

Det är snart sängdags men jag är inte alls sugen på att gå och lägga mig.
Även om det vart en hyfsat tradig dag så vill jag inte att den ska ta slut.
Det beror förmodligen på att jag har börjat fått svårt att somna, förut slocknade jag på bara nån minut. Det var goda tider det.

Riu club, I want to go to Riu

Ja vem vill inte?
Låten spelades sönder på hotellet på Lanzarote. 
Jag är glad för jag lyckades hitta den på You Tube, haha :D



Cup Cakes från himmlen

Tacky? Nej då! De e ju Cup Cake Carro! ♥


Kaffe

Det blev en kort dag idag, ingen spanska för min del. Återigen har mitt illamående kommit tillbaka som jag kännt av ett par dagar nu.
I skolan jobbade vi på med tidningen och jag och Mathilda skickade mail till stor-bloggarna. Det verkar bara vara jag som fascineras av detta.
Här hemma har jag plockat fram kaffebryggaren som mamma gömt för mig och kockat mig en kopp kaffe, 100 gånger godare en det frystorkade kaffet jag druckit den senaste tiden!

My new Idol



Men de e lungt, jag älskar fortfarande Grega

Andreas Grega, Världen är elak

Min kära Maja som bay the way är ute och springer as we speak (as I write) fick mig att lyssna på den här killen. Jag gillar han och den här låten starkt nu.


Mysigt i ensamheten


Godkväller gott folk
Se så mysigt jag gjort i mitt lilla krypin här hemma, levande ljus och allt! ♥ 
Ja nu när man är ensam i huset så får man väll göra så att det värmer på andra sätt. Jag vet, jag är inte ensam. Men en annan sitter framför en låda inne i sitt egna krypin. Fast jag ska inte säga något, jag gör ju faktiskt detsamma!

Nu laddar jag för en mysig TV-kväll med Ugly Betty, Desprate Housewives o Christine! Jag har också en bit av min chokladkaka kvar från helgen som jag skulle kunna mumsa i mig framför TVn, det låter fint tycker jag!

Tidigt

Maja vill sova nu, den skiten!


Fredag hela veckan

Booli Booli!
It's friday all week! Yes yes. Har vart ledig sen i onsdags men endå har jag lyckats visat mig på skolan alla dagar sen dess iallafall. Igår fixade jag faktiskt oxå två prov, riktigt nice och tack till Anton! Hmm...

Men just denna lördagsmorgon började skönt med yoga på friskis. Den skönaste yogan hittills! Nu ska jag fixa mig och senare dra ner på stan. 
Jag ska träffa Maja och hon ska träffa min kamera.


Förändringar

Jag vet att jag inte är lika duktig med att blogga längre. Men ändå så ser jag att statistiken håller sig uppe. Hihi.
Nu sitter jag framför TVn, datorn också förstås. Jag trodde Christine skulle börja nu men istället är det Biggest loser, suck vad jag blev besviken! Jag var så taggad.
Nu ska jag gå och kolla i tidningen om inte Christine skulle gått nu!
Fan vad mycket som ändrats medans jag vart borta, åh jag vill tillbaka...



Jätte mycket

Pequeña Princesa

Jag var beroende av den här serien när jag låg framför TVn i Lanzarote, den är för härlig! Haha ♥ 


Lanzarote

¡Buenas tardes!

Oj vad det har hänt mycket när det ändå inte händer ett dugg.
Lanzarote var super mysigt med mamma och jag kunde inte ha bett om en bättre semester. Även om jag olyckligtvis fick vattkoppor och var sjuk mesta tiden av vistelsen så var det hur skönt som helst. Det satt fint med att få komma bort ett tag. Och jajjamen, ett tag blev det allt.

Eftersom jag fick vattkoppor så fick jag inte flyga hem. Jag blev tvungen att stanna på Lanzarote tills jag var helt frisk och alla mina koppor hade torkat ut eftersom jag annars skulle smitta de jag flög med. Därför fick jag och mamma stanna kvar på ön i en och en halv extra vecka. Både jag och mamma blev helt chokade när vi fick höra att vi var tvugna att stanna och hade ingen aning om vad som skulle hända här näst.

Vi åkte till doktorn på Fredag morgon som var den dagen då vi skulle åka hem. Jag mådde så dåligt och hade ingen aning om vad jag hade för sjukdom så jag bad mamma att vi skulle åka till sjukhuset så jag kanske kunde få någon medicin som gjorde mig lite kryare inför flygresan hem.
Innan vi åkte till doktorn hade vi redan chekat ut från hotellet så när vi sedan vart hos doktorn hade vi ingenstans att bo. Vi åkte tillbaka till hotellet vi bott på och mamma började ringa samtal till sos och apollo. De fixade så att vi fick stanna kvar på hotellet och kostnaden skulle gå på försäkringen. Det var ett väldigt bra hotell att bo på eftersom det var all inclusive och buffé resaturang så mamma sprang upp med mat till mig och var min room service när jag låg inlagd på hotellrummet i några dagar.

Det blev tre besök hos sjukhuset innan jag fick klartecken att flyga hem.
Nu kan jag säga att det är väldigt skönt att vara hemma även om jag längtar tillbaka otroligt mycket till de mysiga dagarna jag hade med min mamma.


Uppdatering av bloggen...

Sker förhoppningsvis ikväll! (Y)

RSS 2.0